İlk ve Ortaokulumuzda karne heyecanı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlk ve Ortaokulumuzda karne heyecanı

2013-2014 Eğitim – Öğretim yılı  ; öğrencilerimizin bir yıl boyunca harcadıkları tüm çaba ve emeklerinin karşılığı olan karne , taktir , teşekkür belgelerini almasıyla tamamlandı.

Okulumuzda geleneksel hale gelen karne töreni yine heyecanlı ve coşkulu geçti. Öncelikle  öğrencilere sınıflarda karneleri verildi. Daha sonra konferans salonuna indirilen öğrencilere en son yapılan Yalova izci kampından görüntülerden oluşturularak hazırlanan sunu izletildi. Tüm öğrencilerin  bir sonraki yıl izciliğe katılma isteği gözlerinden okunuyordu.

Daha sonra sınıf öğretmenleri tarafından taktir ve teşekkür belgeleri öğrencilere verildi. Onur belgesi almaya hak kazanana TEOG sınavlarında tüm soruları doğru cevaplayan  8. Sınıf öğrencimiz Miraç ÖZTÜRK’e belgesini Genel Müdürümüz leyla ERDOĞAN verdi . Genel Müdürüm konuşmasında başarısından dolayı öğrencileri tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.

Okul Müdürümüz Şükrü KANIBOL  da tüm öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti ve yaz tatilini çok iyi değerlendirmelerini , dinlenmenin  yanında  bol bol kitap okumalarını önererek iyi tatiller diledi.