Asfa Anneleri Köy Yardımı Yerine Ulaştı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Anneleri Köy Yardımı Yerine Ulaştı

Ankara Asfa Ferda Koleji Anneler  Kurulu  başlattıkları Köy Okulları Yardım Kampanyaları kapsamında hazırladıkları 2.Köy  Yardım paketlerini  gönderdiler. Yozgat Akdağmadeni Taşpınar Köyü Şehit Mehmet Aslanfer İlköğretim Okulu ile önceden iletişim kuran annelerimiz okul genelinde başlattıkları yardım kampanyası için, velilerimiz tarafından gönderilen  kıyafet, kırtasiye ve kitapları koli halinde hazırlayarak 12.06.2014 Perşembe günü Taşpınar Köyü’ne ilettiler. Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatih EREN tarafından götürülen yardım paketleri Taşpınar Şehit Mehmet Aslanfer İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet SAYLAN tarafından teslim alındı. Okul Müdürü Mehmet Saylan Anneler Kurulu ve Asfa Ferda Koleji Yönetimi için hazırlanan teşekkür belgelerini Fatih öğretmenimize takdim ederken, teşekkürlerini dile getirdi ve Kardeş Okul Protokolünü de imzalayarak okulumuz ile gerçekleşen bu iletişimden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.