İlkokul 4.Sınıf Öğrencilerimiz İlkokula Veda, Ortaokula Merhaba Dedi.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlkokul 4.Sınıf Öğrencilerimiz İlkokula Veda, Ortaokula Merhaba Dedi.

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri, minik adımlarla çıktıkları okul yolunun ilk durağını tamamladılar. Dört yıllık bu yolculuğun ardından ortaokula geçen öğrencilerimiz için öğretmenleri Mehtap KAYA ve anne babaları yemekli bir yılsonu programı organize ettiler. Programda öğrencilerimiz dolu dolu eğlenirken aynı zamanda duygusal anlar da yaşandı. Programın sonunda öğrencilerimize başarı belgeleri verildi ve pastalarını hep beraber kestiler. Okulumuz olarak öğrencilerimize hayatları boyunca sağlık, mutluluk ve başarı dilerken sınıf öğretmenleri Mehtap KAYA’ya da emekleri için teşekkür ediyoruz.