İlkokul Öğrencilerimiz Trafik Eğitimi Aldı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlkokul Öğrencilerimiz Trafik Eğitimi Aldı.

İlkokul 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerimiz ATO’da düzenlenen Trafik Eğitim etkinliklerine katıldı. Öncelikle hazırlanmış olan tiyatroyu izleyen öğrencilerimiz ardından sergiyi gezdiler ve akülü arabalara binerek uygulama yaptılar.

Trafiği oluşturan elemanları tanıtmak amacıyla,  trafik içinde güvenli hareket etmeyi, saygılı olmayı, trafiği sevmeyi, trafik kazalarının azalmasında şimdi ve gelecekte etkin rol oynayacak bilgileri öğrenmeyi, trafik kurallarına uymayı alışkanlık haline getirmeyi, sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi konularında uygulamalı olarak eğitim alan öğrencilerimize pist alanında, yaya geçme kuralları, emniyet kemeri kullanımı, kırmızı ışıkta durma, karşıdan karşıya geçme kuralları uygulamalı olarak gösterildi.

Ardından kendilerine verilen hediyelerini de alan öğrencilerimiz okula geri döndüler.