8. Sınıflarımız Safranbolu Ve Amasra’daydı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

8. Sınıflarımız Safranbolu Ve Amasra’daydı

Merkezi sınavlar öncesinde gezi sözü verdiğimiz 8. sınıf öğrencilerimizle önce Safranbolu, sonra da Amasra’yı gezdik. İlk olarak Safranbolu’da cam terasta kanyonu seyredip açık büfe kahvaltılarını yapan grubumuz; ardından su kemerlerini ve meşhur Osmanlı evlerini yakından gördüler. Öğrencilerimize Safranbolu tarihini ve lokumlarının yapılışını anlatan sunum izletildi. Safranbolu’ya has gazoz ve lokumların tadına bakan öğrencilerimiz sevdiklerine hediyeler almayı da unutmadılar. Ardından Amasra’ya geçen grubumuz burada öğle yemeğini yedi, tekne turuyla Karadeniz’in tadına vardı. Daha sonra öğrencilerimiz Amasra çarşısından hediyelik eşyalar aldılar ve Ankara’ya dönüş yaptık.