Asfa Language Festival…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Language Festival…

23 Mayıs 2014 Cuma günü Asfa Ankara Ferda Koleji’nde Yabancı Dil Coşkusu doyasıya yaşandı… Uzun zamandır büyük bir heyecanla hazırlıkları yapılan Yabancı Dil Festivali okul bahçesinde oldukça coşkulu bir şekilde, tam bir şenlik havasında kutlandı. Katılımın oldukça yüksek olduğu festival 13.30’da Yabancı Diller Bölüm başkanı R. Gülay ÜNAL’ın hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı,yetenekli sunucu öğrencilerin İngilizce Türkçe sunumlarıyla devam etti.

1. Sınıf öğrencilerinden 11. Sınıf öğrencilerine kadar tüm sınıf seviyelerinde ,İngilizce Almanca ve Arapça olmak üzere 3 farklı dilde hazırlanan çeşitli sahne şovları,tiyatro gösterileri,koro ve solo müzik performansları,öğrenci konserleri ile bahçeye kurulan özel sahnede sergilenen  program beraberinde, Festival konukları İngilizce satışla yardım kermesini,İngilizce ‘Play and Win’ oyun standlarını, Almanca kültür ve oyun standını, Arapça kültür standını, farklı yayınevleri tanıtım ve oyun standlarını, kaligrafi standını ,Festival hatırası fotoğraf standını ,yabancı konuklar ve geleneksel eşyalar tanıtım standını ziyaret etme ve eğlenceli vakit geçirme keyfine vardılar. Şenlik dolu dolu devam ederken bahçenin yeşil sahasında özel bir alanda kurulan minik öğrencilere ve misafirlere yönelik İngilizce animasyon,oyunlar,yüz boyama ve oyun eğlence bölümü de oldukça ilgi gördü. Festival, hediye çekilişleri ve öğrencilerin keyiflendikleri kısa karaoke gösterileriyle son buldu.

Amaçlanan yabancı dil farkındalığının yüksek seviyede oluştuğu etkili şenlik programından hem öğrenciler hem misafirler oldukça memnun ayrıldılar.