İlkokul 1A Sınıfı “Okuma Bayramımız” Tüm Güzelliğiyle Tamamlandı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlkokul 1A Sınıfı “Okuma Bayramımız” Tüm Güzelliğiyle Tamamlandı.

İlkokul 1/A Sınıfımızın hazırladığı “Okuma Bayramı” Saygı Duruşu ve İstikâl Marşı töreni ile başladı. Öğrencilerimiz açılışı ‘İkra’ Sûresi yaptıktan sonra Genel Müdürümüz Leyla Erdoğan velilerimize konuşma yaptı. Sonrasında öğrencilerimiz anne ve babaların ‘Hoş gediniz’ şiiriyle selam verdiler. Müzik korosu eşliğinde şarkılar ve ilahiler söylediler. Velilerimize ‘Asfa’da 1.sınıf Olmak’ slaytı izletildi. Ardından Monolog gösterisi yapan öğrencilerimiz ‘Yaşlı Teyzeler’ piyesiyle izleyicilere hoş vakit geçirdiler. Daha sonra İngilizce piyes yapıldı ve şarkılar söylendi. Velilerimiz ‘Ispanaklı Yumurta’ tarifi veren öğrencilerimiz sorumluluklarımızı anlatan ‘İnsan Hakları’ piyesi sergiledi. Özel kıyafetlerle hazırlanan “Cüce Show” müzik eşliğinde izleyen velilerimiz öğrencilerimizle yapılan Röportajları izledi.

Yıl boyunca yapılan etkinliklerden oluşan fotoğraflar slaytı izleyen velilerimize öğrencilerimiz, hazırladığı ‘Anadolu Ateşi’ gösterisiyle harika bir oyun sergilediler.  ‘Kim Asfa’lı Olmak İster’ yarışmasıyla devam eden programımızda öğrencilerimize Okuma Belgeleri takdim edildi. Kendileri için hazırlanan hediyelerini öğretmenlerinden alan minik öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla pasta kesimi yaptı. Hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından program ikramlar ile son buldu.