Anneler Kurulumuz Kapadokya Gezisini Tamamladı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Anneler Kurulumuz Kapadokya Gezisini Tamamladı.

Asfa Anneler Kurulu 47 kişilik kafile ile  20.05.2014 Salı günü Kapadokya gezisini gerçekleştirdi. Anneler ve öğrencilerimizden oluşan kafile, rehber eşliğinde günü birlik olarak gezi yaptı. Günü yorgun ama hayal şehri Kapadokya’dan çok güzel bilgi ve anılarla tamamlayan annelerimiz memnuniyet ve teşekkürlerini ifade ederek bundan sonraki gezilere de katılmak istediklerini söylediler. Asfa Ferda Koleji Anneler Kurulu  sorunsuz  ve mutlu geçen bir gezinin ardından diğer anneler ve misafirlerle vedalaşarak ayrıldılar.

Asfa Anneler Kurulumuz okulumuz adına yaptıkları  faaliyetlerinin bundan sonraki bölümleri için hazırlanmak üzere toplantılarına devam edecektir. Başarılar diliyoruz.