“İlla Edep” Muhteşem Final Gecesi…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“İlla Edep” Muhteşem Final Gecesi…

İlla Edep” projemiz, sekiz haftalık uygulama aşamasından sonra 10 Mayıs Cumartesi günü Korkut Ata Kültür Merkezinde yapılan ödül/final gecesiyle tamamlanmış oldu.

Çok sayıda davetlinin katıldığı programın açılış konuşması Asfa Ankara Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sami SelçukBiricik tarafından yapıldı.

“İlla Edep” Projesi kapsamında yapılan etkinliklerde başarılı olan, projeye katkı sağlayan öğrencilerimize okulumuz tarafından plaketler takdim edildi.

Asfa Talks, Edep Sizsiniz Skeç Yarışması, Edepli Çizgiler, Edepli Sözler, Ev Edebi, İlla Edep Turnuvası, Edepli Nağmeler, İzle Yorum vb. çalışmalarımızdan, program boyunca kesitler sunarak projemizin her aşamasını bir kez daha velilerimize tanıtmış olduk.

Final gecemizde bir de sürpriz ödüllerimiz  oldu. Sadece gözler Okumaz etkinliği kapsamında öğrencilerimizin seslendirdikleri ve oluşturdukları Sesli Hikayeler Albümü , Görme engelliler Derneği Başkanı Mehmet Ali BAKİCİ ya teslim edildi.

Gecenin bir diğer özel ödülü ise velilerimiz, öğrencilerimiz, okul personelimizin ortaklaşa belirledikleri anket sonucunda,  Yılın En Edepli TV programı  sonucunun açıklanması oldu. Bir TRT yapımı olan Ömür Dediğin  adlı program,  bu ödüle layık görüldü. Final gecemizde programın yapımcısı ve aynı zamanda sunucusu Zeliha İlhan Doymuş ‘a  ödülü takdim edildi.

İzleyicilerimizden büyük takdir toplayan “İlla Edep” Projemiz, ve Final  Gecesi, İlköğretim Koromuzun minik konseriyle son buldu.