“Asfa’da Bir Gün” Etkinliğimizde Asım’ın Nesli Anaokulu Okulumuzdaydı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“Asfa’da Bir Gün” Etkinliğimizde Asım’ın Nesli Anaokulu Okulumuzdaydı.

Okulumuz çevre anaokullarına yönelik yaptığı” Asfa’da Bir Gün” etkinliğinde 30 Nisan Çarşamba günü  Özel Asım’ın Nesli Anaokulu  miniklerini  ağırladı.. Öncelikle 1.Sınıf ortamında Sınıf öğretmenlerimizi dinleyen minik öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Merve Çelikel ile eğlenceli bir eğitim yaptılar. Daha sonra okulumuzu gezmeye başlayan öğrenciler önce Sağlık odasında gün boyu hizmet veren hemşiremiz ile tanıştılar. Ardından öğle yemeği için yemekhaneye gidilerek önce eller yıkandı. Sonrasında okulumuz gezilmeye devam edildi.

Müzik dersliğinde öğretmenimiz Ongun Cankat Edgüer ile eğlenceli ve dolu dolu vakit geçiren minik öğrenciler, okulumuz kütüphanesini, mescidini, Bilgisayar dersliğini ve öğretmenler odasını ziyaret ederek Görsel Sanatlar atölyesinde Resim öğretmenimiz Deniz Kemba tarafından onlar için hazırlanmış olan boyama etkinliği ile coşkulu vakit geçirdiler. Ardından Okul bahçesinde Beden Eğitimi öğretmenimiz Handan Aydın ile eğlenceli oyun oynayan öğrenciler son olarak Konferans salonunda 3 boyutlu eğitim sisteminde kısa bir eğitim yaptılar. Gün boyu eğlenceli “Asfa’da Bir Gün” geçiren öğrenciler okulumuzda hatıra fotoğrafları çekinerek hediyelerini aldılar.