“Asfa’da Bir Gün” Etkinliğimiz Devam Ediyor.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“Asfa’da Bir Gün” Etkinliğimiz Devam Ediyor.

Okulumuz çevre anaokullarına yönelik yaptığı” Asfa’da Bir Gün” etkinliğinde 26 Mart Çarşamba günü  Özel Mircan  Anaokulu 2.Grup  miniklerini  ağırladı.. Öncelikle 1.Sınıf ortamında Sınıf öğretmenlerimizi dinleyen minik öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Merve Çelikel ile eğlenceli bir eğitim yaptılar. Daha sonra okulumuzu gezmeye başlayan öğrenciler önce Sağlık odasında gün boyu hizmet veren hemşiremiz ile tanıştılar. Ardından öğle yemeği için yemekhaneye gidilerek önce eller yıkandı. Sonrasında okulumuz gezilmeye devam edildi.

Müzik dersliğinde öğretmenimiz Ongun Cankat Edgüer ile eğlenceli ve dolu dolu vakit geçiren minik öğrenciler, okulumuz kütüphanesini, mescidini, Bilgisayar dersliğini ve öğretmenler odasını ziyaret ederek Görsel Sanatlar atölyesinde Resim öğretmenimiz Deniz Kemba tarafından onlar için hazırlanmış olan boyama etkinliği ile coşkulu vakit geçirdiler. Ardından Okul müdürümüz Şükrü Kanıbol’un odasını ziyaret ettiler. Genel müdürmüz Leyla Erdoğan ile tanıştırlar. Çikolata ikramından sonra okulumuz Konferans salonuna geçen öğrenciler, 3 boyutlu eğitim sisteminde kısa bir eğitim yaptılar. Okul bahçesinde Beden Eğitimi öğretmenimiz Handan Aydın ile eğlenceli oyun oynayan öğrenciler son olarak okulumuz lobisinde dinlendiler. Gün boyu eğlenceli “Asfa’da Bir Gün” geçiren öğrenciler okulumuzda hatıra fotoğrafları çekinerek hediyelerini aldılar.