“İlla Edep” Röportajımızda EDEBİ SORDUK   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“İlla Edep” Röportajımızda EDEBİ SORDUK

“İlla edep” proje kapsamında bir çok etkinlik yapan okulumuz öğrencileri Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Celal TÜRER HOCAMIZLA  edep üzerine  röportaj yaptılar.

8. sınıftan oluşan öğrencilerimiz her biri edep üzerine farklı sorular sorarak Celal TÜRER Hocamızın görüşlerini kameraya aldılar. Daha sonra hocamıza okulumuzun hazırlatmış olduğu özel tasarımlı Hac Albümünü hediye  ettiler.  Teşekkür eden Sayın Prof.Dr. Celal TÜRER Hocamız  bu örnek çalışmadan dolayı  öğrencilerimizi tebrik etti.

Öğrencilerimiz kamera görüntülerinden alacakları kesitleri sınıfta arkadaşlarıyla paylaşarak kaybolan Edep değerlerimizi tekrar topluma kazandırmayı hedeflemektedirler.