Ato Congresium’da Asfa Tanıtım Yemeği Düzenlendi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Ato Congresium’da Asfa Tanıtım Yemeği Düzenlendi

24 Mart Pazartesi günü ATO Congresium’da üst düzey Ankara’nın bürokratlarının davet edildiği tanıtım yemeği düzenlendi. ATO kongre merkezi fuaye alanı; 3D Eğitim sistemleri, izcilik çadırları , bilek güreşi masası, resim ve sanat çalışmaları , yıl boyunca yapılan etkinliklerin afişleriyle tam bir fuar alnına dönüştü. Misafirler öncelikle fuaye alanını ilgiyle gezdiler . Bazı misafirler kendi aralarında bilek güreşi yaparken bazıları da 3 D eğitim sistemini izlediler.

Saat 19:00 da başlayan yemek yaklaşık 1 saat sürdü. Ardından sunuculuğunu İngilizce öğretmenimiz Gülay ÜNAL’ın yaptığı programa geçildi ve okulun tanıtım videolarının izlenmesinden sonra Yönetim Kurulu başkanımız Sami SELÇUKBİRİCİK misafirlere bir konuşma yaptı. Konuşmasında ; Asfa’nın Türkiye’deki Özel Okullara farklı bir bakış açısı getirmeye çalıştığını , kendine ait özel müfredat hazırladığını , her yönüyle bir özel okuldan ne bekleniyorsa karşılamak istediklerini belirterek misafirlere katılımları için teşekkür etti.

Daha sonra okulumuz veli kurulu başkanımız Doç. Dr. İbrahim AYDINLI velilere yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Müzik öğretmenimizin hazırlamış olduğu İlahiler izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Asfa Talkslar misafirlerin ilgisini çekti.

40 kişiden oluşan muhteşem mehter takımı adeta misafirleri büyüledi. Programdan oldukça memnun ayrılan misafirlere okulumuz için özel tasarlanan Hac Albümü hediye edildi.