“İlla Edep” Kapsamında İlahiyatçılara Sorduk.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“İlla Edep” Kapsamında İlahiyatçılara Sorduk.

“İlla edep” proje kapsamında bir çok etkinlik yapan okulumuz öğrencileri Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. İsmail KÖZ HOCAMIZLA  edep üzerine  röportaj yaptılar.

8. sınıftan  oluşan öğrencilerimiz her biri edep üzerine farklı sorular sorarak İsmail KÖZ  Hocamızın  görüşlerini kameraya aldılar. Daha sonra hocamıza okulumuzun hazırlatmış olduğu özel tasarımlı Hac Albümünü  hediye  ettiler.  Teşekkür eden Sayın Prof.Dr.İsmail KÖZ  Hocamız  bu örnek çalışmadan dolayı  öğrencilerimizi tebrik etti.

Öğrencilerimiz kamera görüntülerinden alacakları kesitleri sınıfta arkadaşlarıyla paylaşarak  kaybolan Edep değerlerimizi tekrar  topluma kazandırmayı hedeflemektedirler.