18 Mart Çanakkale Destanının 99.Yılı Anma Programı Yapıldı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

18 Mart Çanakkale Destanının 99.Yılı Anma Programı Yapıldı.

Çanakkale Zaferinin 99.Yıldönümü münasebetiyle, okulumuzun konferans salonunda Özel Asfa Ferda İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri tarafından anma programı düzenlendi. Program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Ardından öğrencimizin günün anlam ve önemini anlatan açılış konuşmasıyla devam etti.

İzleyenlerin büyük duygu yoğunluğu yaşadığı programda slayt gösterileri, video sunumları, Çanakkale Şehitleri ile ilgili 3 tane de tiyatro yer aldı. Tiyatronun bir tanesi İngilizce olarak canlandırıldı. Program öğrencilerimizin hazırladıkları şiir ve yazıların sırasıyla okunmasıyla devam etti. Öğrencilerimiz tarafından Çanakkale destanıyla ilgili Türküler söylendi.