“İLLA EDEP” İçin İlahiyat Fakültesi’ndeyiz.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“İLLA EDEP” İçin İlahiyat Fakültesi’ndeyiz.

“İlla edep” proje kapsamında bir çok etkinlik yapan okulumuz öğrencileri Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlilerinden Doç. Dr. İbrahim MARAŞ HOCAMIZLA edep üzerine röportaj yaptılar.
      8. sınıftan oluşan öğrencilerimiz her biri edep üzerine farklı sorular sorarak İbrahim MARAŞ Hocamızın görüşlerini kameraya aldılar. Daha sonra hocamıza okulumuzun hazırlatmış olduğu özel tasarımlı Hac Albümünü hediye ettiler. Teşekkür eden Sayın Doç.Dr. İbrahim MARAŞ Hocamız bu örnek çalışmadan dolayı öğrencilerimizi tebrik etti.
     Öğrencilerimiz kamera görüntülerinden alacakları kesitleri sınıfta arkadaşlarıyla paylaşarak kaybolan Edep değerlerimizi tekrar topluma kazandırmayı hedeflemektedirler.