“İlla Edep” Röportajlarımız Başladı.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“İlla Edep” Röportajlarımız Başladı.

“İlla edep” proje kapsamında bir çok etkinlik yapan okulumuz öğrencileri Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlilerinden Prof . Dr. Ali YILMAZ HOCAMIZLA  edep üzerine  röportaj yaptılar.

8. sınıftan oluşan öğrencilerimiz her biri edep üzerine farklı sorular sorarak Ali YILMAZ Hocamızın görüşlerini kameraya aldılar. Daha sonra hocamıza okulumuzun hazırlatmış olduğu özel tasarımlı Hac Albümünü hediye ettiler.  Teşekkür eden Sayın Prof Dr. Ali YILMAZ Hocamız bu örnek çalışmadan dolayı öğrencilerimizi tebrik etti.

Öğrencilerimiz kamera görüntülerinden alacakları kesitleri sınıfta arkadaşlarıyla paylaşarak kaybolan Edep değerlerimizi tekrar topluma kazandırmayı hedeflemektedirler.