“Asfa’da Bir Gün” Dolu Dolu Geçti.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“Asfa’da Bir Gün” Dolu Dolu Geçti.

Okulumuz çevre anaokullarına yönelik yaptığı” Asfa’da Bir Gün” etkinliğinde 12 Mart Çarşamba günü bu kez de Subayevleri Burçak          Anaokulunu misafir etti. Misafirimiz olan anaokulumuz okul öncesi öğrencisi ve velileriyle gün boyu dolu dolu vakit geçirdiler. Öncelikle 1.Sınıf ortamında Sınıf öğretmenlerimizi dinleyen misafir öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Merve Çelikel ile eğlenceli bir eğitim yaptılar. Daha sonra okulumuzu gezmeye başlayan minik öğrenciler önce Sağlık odasında gün boyu hizmet veren hemşiremiz ile tanıştılar. Ardından öğle yemeği için yemekhaneye gidilerek önce eller yıkandı. Sonrasında okulumuz gezilmeye devam edildi. Öncelikle Bilgisayar dersliğinde eğlenceli vakit geçiren öğrenciler sonrasında okul müdürümüzü ziyaret ettiler. Müzik dersliğinde öğretmenimiz Ongun Cankat Edgüer ile eğlenceli ve dolu dolu vakit geçiren minik öğrenciler, okulumuz kütüphanesini, mescidini ve öğretmenler odasını ziyaret ederek Görsel Sanatlar atölyesinde Resim öğretmenimiz Deniz Kemba tarafından onlar için hazırlanmış olan boyama etkinliği ile coşkulu vakit geçirdiler. Sonrasında Konferans salonunu gezen öğrenciler, 3 boyutlu eğitim sisteminde kısa bir eğitim yaptılar. Okul bahçesinde Beden Eğitimi öğretmenimiz Handan Aydın ile eğlenceli oyun oynayan öğrenciler son olarak okulumuz lobisinde dinlendiler. Gün boyu eğlenceli “Asfa’da Bir Gün” geçiren öğrenciler okulumuzda hatıra fotoğrafları çekinerek hediyelerini aldılar.

Subayevleri Burçak Anaokulu Öğrencilerine ve öğretmenlerine okulumuza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.