‘Kudüs” Konulu Seminer Gerçekleştirildi…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

‘Kudüs” Konulu Seminer Gerçekleştirildi…

Okulumuz Kritik-Analitik Düşünce Kulübü tarafından 07/03/2014 tarihinde Konferans Salonumuzda 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak bir seminer gerçekleştirildi. Öğrencilerimizden Merve Sultan KARAMAN’ın sunuculuk yaptığı, yine öğrencilerimizden İrem EŞOL, Fatma KESKİN ve Özlem BAYIRHAN ‘ın görevli olduğu bu etkinliğimizde konuğumuz İlahiyatçı Sayın Hilal SÖYLEMEZ ”Kudüs” konulu bir seminer gerçekleştirdi. Öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve düşünce dünyalarında farkındalık yaratmak amacıyla Kudüs’teki politik-sosyal yaşam ve sorunlarla ilgili bilgiler verildi. Seminerin sonunda Lise Müdürümüz Sayın Yener İNAN tarafından konuğumuza anı olarak okulumuz adına hediyeler sunuldu.