“İlla Edep” Projemiz Başlamıştır   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“İlla Edep” Projemiz Başlamıştır

Kendini özgü manevi çalışmalarıyla öne çıkan okulumuz başarıyla sonuçlanan Önce Namaz projesinden sonra “İlla Edep” projesini de başlatmış oldu. Öncelikle öğrencilerin motivasyonlarını sağlamak ve konu hakkında bilgilendirmek amacıyla koridor ve sınıf panoları bir gün öncesinden “İlla Edep” başlıklı çalışmalar ile donatıldı.

Tüm sınıf kapılarına “İlla Edep” logosu yapıştırıldı. Günün sürprizi ise öğrenciler için özel olarak hazırlanan “İlla Edep” mektubunun Etimesgut Ptt Başmüdürlüğünce görevlendirilen postacı tarafından sınıflara girilip öğrencilerin adları okunarak mektupların teslim edilmesi oldu. Büyük bir şaşkınlık yaşayan çocuklar mektupları heyecanla açtıklarında mutluluktan coştular. Postacıya teşekkür eden öğrencilerimiz mektuplarını okudular.