“Asfa’da Bir Gün” Eğlenceli ve Dolu Dolu Geçti   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

“Asfa’da Bir Gün” Eğlenceli ve Dolu Dolu Geçti

Okulumuz çevre anaokullarına yönelik yaptığı” Asfa’da Bir Gün” etkinliğinde Sirac Anaokulunu misafir etti. Misafirimiz olan anaokulumuz 24 okul öncesi öğrencisiyle gün boyu dolu dolu vakit geçirdiler. Öncelikle 1.Sınıf ortamında Sınıf öğretmenlerimizi dinleyen misafir öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Merve Çelikel ile eğlenceli bir eğitim yaptılar. Daha sonra okulumuzu gezmeye başlayan minik öğrenciler önce Sağlık odasında gün boyu hizmet veren hemşiremiz ile tanıştılar. Ardından öğle yemeği için yemekhaneye gidilerek önce eller yıkandı. Sonrasında okulumuz gezilmeye devam edildi. Öncelikle Müzik dersliğinde öğretmenimiz Ongun Cankat Edgüer ile eğlenceli ve dolu dolu vakit geçiren minik öğrenciler, sonrasında sırayla okulumuz kütüphanesi, mescidini, öğretmenler odasını, bilgisayar odasını gezdiler. Ardından Görsel Sanatlar atölyesinde Resim öğretmenimiz Deniz Kemba tarafından onlar için hazırlanmış olan boyama etkinliği ile coşkulu vakit geçirdiler. Ardından okulumuz Müdürü Şükrü Kanıbol’un  odasına ziyaret yapıldı.

Sonrasında Konferans salonunu gezen öğrenciler, 3 boyutlu eğitim sisteminde kısa bir eğitim yaptılar. Okul bahçesinde Beden Eğitimi öğretmenimiz Handan Aydın ile eğlenceli oyun oynayan öğrenciler son olarak İzcilik ve Spor Kulübü merkezine gittiler. Gün boyu eğlenceli “Asfa’da Bir Gün” geçiren öğrenciler okulumuzda hatıra fotoğrafları çekinerek hediyelerini aldılar.

Sirac Anaokulu Öğrencilerine ve öğretmenlerine okulumuza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.