Etimesgut Okul Müdürleri Asfa Tanıtım Gecesine Katıldılar   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Etimesgut Okul Müdürleri Asfa Tanıtım Gecesine Katıldılar

20 Şubat Perşembe günü Etimesgut İlçemizin Tüm okul Müdürleri  okulumuza davet edildiler. Okulumuz konferans salonunda öncelikle tanıtım intrösü izletildi.  Daha sonra  misafirlere özel gözlükler dağıtılarak  intröde anlatılan  3D Eğitim sistemiyle örnek dersler  izletildi.Bu uygulamadan etkilenen müdürlerimiz birkaç örnek ders daha izlemek istediler. 3D eğitim sistemini oldukça beğenen müdürler okulumuzun teknoloji en üst düzeyde kullandığını belirterek tebrik  ettiler.

Toplantıda Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN  misafirlere hitaben bir konuşma yaptı. Katılımları için teşekkür eden Genel Müdürümüz; “ Bölgenin ilk özel okulunun Asfa Ferda Koleji olduğunu, bölge halkının zor zamanlarda okulumuza sahip çıkarak destek verdiğini, bu gün gelinen noktanın guru verici olduğunu belirterek 1 Martta yapılacak Bursluluk Sınavı hakkında bilgi verdi.”

Daha sonra misafirlere yemek ikram edildi ve tanıtım toplantısı samimi bir çay sohbetiyle tamamlandı.