Sağlıklı Sandviç Yapımı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)



Sağlıklı Sandviç Yapımı

Helal ve Sağlıklı Gıda Kulübü olarak yeni dönemin ilk etkinliği olarak,  uzmanların da sağlıklı yaşam için önerdikleri tam buğday ve kepekli un ile hazırladığımız sağlıklı sandviç ara öğünümüze sağlık kattık. Öğrencilerimiz hamuru yoğurup içine bol çörekotu, susam, yulaf ezmesi ve keten tohumu eklediler sonunda şekil verip ve üzerine tekrar tohumlardan serperek fırına sürdüler. Ekmekler pişerken hep birlikte kulübümüzün  ‘Peygamber Efendimizin Beslenme İle İlgili Tavsiyeleri’ konulu panosu hazırladık.  Küçük ekmeklerimiz pişer pişmez arasını peynir, marul, çeri domates ve roka ile zenginleştirerek afiyetle yediler.

| Paylas