İlahiyat Mezunlarını Okulumuzda Ağırladık   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlahiyat Mezunlarını Okulumuzda Ağırladık

16 Şubat Pazar günü akşamı İlahiyat Mezunları Derneği okulumuzda konferans düzenledi. Toplantıya Okul Müdürlerimiz, Genel Müdürümüz Leyla ERDOĞAN ve Yön. Kurulu Başkanımız Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK te katıldılar.

Program;   Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Daha sonra okulumuzun Asfa Marşı ve tanıtım introsu izlendi.  Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında; kendilerini okulda misafir etmekten son derece mutlu olduklarını, konunun da oldukça önemli olduğunu örneklerle açıkladı.

Programın ikinci kısmında Prof. Dr İsmail ÇALIŞKAN   “Yüksek Din Eğitimi programı” konulu sunumunu yaptı. Yemek ikramı ve ardından çay sohbetiyle güzel bir akşam oldu. Katılımcılar okulumuza ilgi ve aladan dolayı teşekkür ederek ayrıldılar.