12. sınıf öğrencilerimiz ile hasret bitti…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Kurum Doktorumuz tarafından ”Salgın ve Önlemleri” konulu seminerimiz ile başlayan programımız, Rehber Öğretmenimizin ”Rehberlik Nedir, Ne Değildir” bilgilendirme semineri ile devam etti. 12. sınıf öğrencilerimize yönelik yapılan bir sürpriz ile 2020 mezunlarımızdan Türkiye 137. miz Ayşenur ATEŞ ve Türkiye 10 binincimiz Alptekin Nasuh AYDIN, Müdür Yardımcımız moderatörlüğünde YKS hazırlık süreci hakkında harika söyleşi gerçekleştirildi. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak öğretmen ve öğrencilerimiz bu vesile ile hasret giderdiler.

Programın sonunda öğrencilerimize sınavlara hazırlık süresince kullanacakları yardımcı kaynak kitapları takdim edildi.