HAFIZLARIMIZ YÜZ YÜZE EĞİTİMLERİNE” BİSMİLLAH” DİYEREK BAŞLADILAR   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Pandemi süreci nedeniyle yüz yüze eğitime bir süre ara verilen TDV Ferda Koleji anaokulu hafızlık çalışmaları yeniden başladı. Bu süreçte online olarak devam edilen hafızlık çalışmaları aksatılmadan devam etti. 25 Haziran itibariyle tekrar gerekli tedbirler alınarak minik hafızlarımızla yüz yüze eğitimlere devam edilmesine karar verildi. Sabahın erken saatlerinde okula gelen öğretmen ve yöneticilerimiz minik yavrularımızı balonlar, hediyeler ve şekerler ikram ederek akışlarla karşıladılar. Heyecanları yüzlerinden okunan yavrularımız maske ve sperlikleri taktıktan sonra kurum hemşiremiz tarafından ateşleri ölçülerek içeri alındılar. Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından ilk derslerini vermek üzere hocaları eşliğinde sınıflarına yöneldiler. Sınıflarda sosyal mesafe ve maske-sperlik  tedbirleriyle birlikte dersler başladı. Yavrularını okula teslim eden velilerimiz yüz yüze eğitimi başlatan TDV Ferda Koleji yöneticilerine gösterdikleri hassasiyet ve ilgiden dolayı teşekkür eden velilerimiz hayırlı olsun temenni ve dualarıyla okuldan ayrıldılar.