Uluslararası Formatta Online İngilizce Sınavları   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa English Online English Assessment

Degerli Velimiz,Sevgili Öğrencilerimiz
Öğrencilerimizin İngilizce gelişimlerini ölçmek ve değerlendirmek amacıyla daha önce okulumuzda yüz yüze uyguladığımız Uluslararası Formatta İngilizce Ölçme Sınavının 2. Oturumu yarın (05.06.2020) ASFA Online üzerinden eşzamanlı olarak evlerinde uygulanacaktır. Öğrencilerimizin giriş şifrelerinin bulunduğu sınav giriş klavuzu sınıf öğretmenleri tarafından her öğrencimizle özel olarak paylaşılacaktır . Yetkili sınav merkezi tarafından her öğrencimize özel kullanıcı adı ve şifre oluşturulduğu için bu bilgiler kişiye özeldir.
Bu sınav sene başında planlanmış olup öğrencilerimizin İngilizce dil eğitimi sürecimizin çok önemli bir parçasıdır. Cambridge sınavları formatında skill-based(beceri odaklı) içeriğe sahip sınava öğrencimizin katılması zorunludur.
Pearson &PQS Sınav yetkilileri tarafından sınav sadece belirtilen saatlerde açık tutulacaktır. Kaçıran öğrencilerimizin daha sonra girme şansı olmayacaktır. Bu sebeple öğrencilerimizin belirtilen saatte sınav için hazır olmalarını rica ediyor, destekleriniz için teşekkür ediyoruz.