Haydi Gençler Online Sınava   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Gönüllü Özel Okullar birliğinin düzenleyeceği Online sınavlar bu hafta sonu gerçekleşecek.

? Tüm Türkiye genelinde yapılacak deneme sınavları zorlu süreçten geçildiği için tüm öğrencilere destek olmak adına ücretsiz gerçekleştirilecektir.

✋Gönüllü Özel Okullar birliğinin okullarında öğrenim görmeyen öğrencilerde online sınava katılabilirler.

? Öğrencilerimize kolaylık olması için sınav öncesinde herhangi bir kayıt olma işlemine gerek yoktur. Sınav PDF’lerini evlerinde çıktı olarak almak isteyen öğrencilerimiz sınavdan 20 dakika önce sınav sitesi olan http://www.gonulluozelokullar.org/ adresine giriş yapıp sınava katılabilirler. Çıktı almak için evde gerekli cihazların olmaması durumda ekran üzerinden PDF’lere bakılarak sorular çözülebilir.

?Sınav Bilgileri;

‼️Türkiye Geneli LGS
17 Mayıs Pazar
Cevapları siteye giriş saati: 13.50-14.35

‼️Türkiye Geneli TYT
16 Mayıs Cumartesi
Cevapları siteye giriş saati: 13.45-14.30

‼️Türkiye Geneli AYT
17 Mayıs Pazar
Cevapları siteye giriş saati: 14.00-14.45

✅ Cevap anahtarları aynı gün saat 15.00 da sitede olacaktır.

✅ Sınav sonuçları ise ayrıntılı olarak 18 Mayıs Pazartesi günü yine aynı site üzerinden saat 14.00’da açıklanacaktır. TC kimlik numarası ile giriş yapılarak bireysel sonuçlara ulaşılabilir.

✋ Gönüllü Özel Okullar Birliği ailesi olarak başarılar diliyoruz.