Onbir Ayın Sultanı Ramazan   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Kıymetli Öğrencilerimiz;

Ramazan yaklaşıyor…
Rabbimiz, hep birlikte keyif ve huzur dolu bir Ramazan ayı geçirmeyi nasip eylesin.

Bu mübarek özel ayımızda sizlerin bir taraftan oruçlarınızı tutarken diğer taraftan da derslerinizde zorlanmanıza gönlümüz razı değil.

Ramazan’ı derslerinizle birlikte ibadetlerinize daha fazla vakit ayırmanız için bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Bu doğrultuda Ramazan ayında ders saatlerinizde değişiklikler yaptık. Online sistemimizde Yeni ders saatlerimiz ile ders programlarımız paylaşılacaktır.

Ramazan ayına özel mukabele saatlerimiz eklenecek ve bazı yaptığımız etkinliklere Ramazan ayında ara verilecektir.

Ayrıca sizlere Ramazan ayına özel hazırladığımız sitemiz yarın hizmete açılacaktır.

Tüm bu bilgiler ışığında sizler Ramazan’ın ilk gününü zorlanmadan doya doya ailecek yaşayın diye 24 Nisan Cuma günü Online okulumuz tatildir.