53.600 Dakika Online Eğitim Asfada   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Ferda Koleji %💯 Takip %💯 Başarı ilkesiyle 23 Mart itibariyle İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi ve Fen lisesinde online derslere başlamıştır.
10 günde 1340 Canlı ve yüzde yüz etkileşimli, 53.600 dakika online ders yapılmıştır.
Online derslerimiz özel arayüzümüz vasıtası İle öğrencilerimize çok kolay bir şekilde ulaşmakta, yoklamalar her ders alınıp ve katılım oranımız yüzde 99 civarındadır.
Branş ödevleri, izlenebilecek videolar ve evde yapılabilecek etkinlikler öğrencilerimizle paylaşılmaktadır.
 Deneme sınavlarımız takvime uygun olarak uygulanmaktadır. Her hafta sonu 8. Sınıf ve 12 sınıflarımıza uygulanmaktadır. Ara sınıflarımıza da uygulanacaktır.
Psikolojik danışmanlarımız her hafta hem öğrencileri ile hem de velileri ile buluşmakta, veliler ile kitap analizlerine başlanmıştır.
 Görsel sanatlar, Beden Eğitimi ve Müzik derslerimle ilgili çalışmalar ayrıca yapılmaktadır.
Gönülden gönüle sohbetleri ile öğrencilerimiz güne dua ile başlamaktadır.
Manevi eğitim sohbetleri, Online yarışmalar, anketler düzenlenerek öğrenci ve velilerimizin her an her evinde kalarak bu zor günlerde onların her daim yanındayız.
Online yarışmalar ve anketler de öğrenci ve velilerimizi bekliyor..
 İngilizce Eğitimimiz, 4 beceriye uygun uygulamalar, Pearson Online takip Platformları, Reading Eggs,Raz-Plus Takip Programları ve her kademede online ingilizce okuma sistemleri ile devam etmektedir.