Asfa Evimizdi, Evimiz Asfa Oldu   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitime ara verilmesi kararının ardından tüm öğrencilerimiz Asfa Online sistemimiz üzerinden aynı anda (Canlı Ders) uygulamasıyla eğitimlerine devam ediyor.
Bant kaydı eğitimler yerine öğretmenleriyle interaktif (canlı) ortamda yaptıkları derslere aktif bir şekilde katılan öğrencilerimizi, akademik çalışmalarının yanında Manevi gelişim sohbetleri, Uygulamalı dersler(Görsel sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi), Psikolojik danışma süreçleri, Online Yarışmalar, keyifli bir öğrenme sürecini başlatmış bulunuyoruz.

Tüm bu uygulamaların yanı sıra Asfa Ailesi olmanın bir gereği olarak Velilerimizle de planlamalar yaptık. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmenlerimizin, Manevi Eğitim Koordinatörümüzün gerçekleştireceği canlı yayınların yanı sıra Online yarışmalara Velilerimiz de eşlik edecek. Spor , Sağlık ve görsel sanatlar videoları ile evlerinde çocuklarımızla yapabilecekleri etkinlikler belirleyecekler, kitap analizlerine katılarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunacaklar.

Teşekkürler Asfa Ailesi