ENGEL TANIMAYAN ŞAMPİYONLARIMIZ ASFA GENÇLİKLE BULUŞTU   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

HEP BİRLİKTE “SPOR’A BAĞLAN DEDİK’

Asfa Ferda Koleji ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız işbirliği ve Etimesgut Belediyemizin destekleriyle ‘’Spora Bağlan Projemiz’’ kapsamında ‘’Başarı Engel Tanımaz, Spora Bağlan’’ konulu Panelimiz gençlerin yoğun katılımıyla Korkut Ata Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Panele işitme engelliler Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Efsane Güreşçi İLHAN ÇITAK, Bedensel Engelli Bilek Güreşi Dünya ve Avrupa Şampiyonu ÜMİT BURUNLULAR, Ampute Milli takım futbol Avrupa Şampiyonu ŞEYHMUS ERDİNÇ, Tekerlekli sandalye Basketbol Avrupa Şampiyonu HALİL İBRAHİM BAĞLI, Tekerlekli sandalye Eskrim Dünya Şampiyonu HAKAN AKKAYA, katıldılar. Okul Müdürümüz Yener İNAN’ın moderatörlük yaptığı programa;

Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL,

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdür Yardımcıları Sabiha BAŞARAN,

Ve Faik YILDIRIM,

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk

Etimesgut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hamza Güneş

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İşaret Dili Tercümanı Volkan Kurt katıldılar.

Okulumuz bilişim ekibi tarafından hazırlanan VTR yi izleyenler gözyaşlarına engel olamadı.

Konuklarımız, şampiyonluk serüvenlerini anlatırken başarıya giden yolun kolay olmadığını, bu uğurda çok çalışmak ve fedakârlıklarda bulunmak gerektiğini ifade ettiler.

Hayatlarındaki birçok zorluğa rağmen Çalışma ve sabırlarının karşılığını aldıklarını ifade eden şampiyonlarımız, duruş ile birlikte çok çalışmanın işin anahtarı olduğunu ifade ettiler.

Olimpiyat ve Dünya şampiyonlarının konuk olduğu programın görüntülerine Asfa Ferda Koleji Youtube sayfasından ve internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Programımıza teşrif eden Bürokratlarımız tarafından Engelli Şampiyonlarımıza takdim edilen plaket ve hediyelerin ardından aile fotoğrafı çekildi.

Özellikle panelimize katılan çok sayıda öğrenci ve misafirimizin program sonrası Engelli Olimpiyat ve Dünya Şampiyonlarımız ile fotoğraf çektirmek istemeleri hoş karşılanacak izdihama neden oldu.

Misafirlerimiz konuşmalarında ve program sonunda bu anlamlı program için Asfa Ailesine teşekkür ederek salondan ayrıldılar.