ÖĞRENCİLERİMİZ KORONA VİRÜSÜ VE DEPREM HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Bir süredir dünyanın gündeminde olan korona virüsü hakkında Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz bilgilendirildi. Dr. Ebru KAYA ve İş Güvenliği Uzmanımız Tuğba ŞAHİN önce lise öğrencilerine Korona Virüsünden korunma yolları ve alınması gereken kişisel ve toplumsal önlemleri görsel sunumla anlattı. El temizliğinin ve hijyen kurallarının önemine vurgu yapan Dr. Ebru KAYA, Korona virüsünün çıkış nedenini de anlattı. Öğrencilerin paniklememesini ancak dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

İkinci sunumda depremde dikkat edilmesi gerekene hususlar görsel animasyon ve kısa videolarla anlatıldı. Üçüncü sunumda ise yangına karşı alınması gereken önlemler ve yangın anında dikkat edilmesi gerekenler kısa videolarla anlatıldı. Aynı sunum öğleden sonra Ortaokul öğrencilerine de anlatıldı. Öğrencilerin sorularına tatmin edici cevaplar vererek kafalarındaki soru işaretlerini cevaplayan Dr. Ebru Kaya ve İş güvenliği uzmanı Tuğba ŞAHİN’e okul yöneticilerimiz teşekkür ettiler.