ÖĞRENCİLERİMİZ UFKA YOLCULUK KİTAPLARINA KAVUŞTULAR   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Geleneksel Ufka Yolculuk sınavı öğrencilerin her sene yeni bilgiler öğrenmesine neden olurken, genç dimağlarda yeni ufuklar açmaktadır. Her yıl bir birinden güzel konuları teme olarak seçen Ufka Yolculuk bu sene “Adap” dedi. Özellikle yeni yetişin nesilde görülen davranış eksikliklerinin giderilmesi, bu alanda farkındalık oluşturması açısından oldukça önemli bir konuya temas etmektedir.

Büyük bir heyecanla sınavlara kayıt yaptıran öğrencilerimiz, kitapların gelmesini dört gözle beklediler. Özenle paketlenen ve Asfa Mührü basılan kitaplar Manevi Eğitim Koordinatörlüğünce öğrencilere dağıtıldı. Böylece büyük heyecan ve yarış başlatıldı.