BİLİM ÜNİVERSİTE KÜLTÜR EĞLENCE   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Özel Asfa Ankara Ferda Koleji olarak öğrencilerimiz için hem unutulmaz bir tatil hem yoğun bir yabancı dil tecrübesi hem de öz güven duygusu sağlayan bir yurt dışı gezisi düzenledik. Gezimizin 1. gününde Brüksel şehir turu, Atomium anıtı, Grand Place, 2. gününde Düsseldorf şehir turu, Düsseldorf TV kulesi, Köln Çikolata Müzesi, Köln Kilitli Köprü, Dom Katedrali, 3.gününde Aachen Üniversitesi, Corpus İnsan Vücudu,Atlas Okyanusu sahilleri, 4. gününde Efteling Tema Parkı, Küp evler, Modern Pazar, 5. Gününde Yel Değirmenleri Köyü, Amsterdam tekne turu ve şehir turu 6. günümüzde Giethoorn Masal Köyü ile gezimizi sonlandırdık. Dil eğitimini tarihi bir atmosferde tamamlamak isteyenlerin vazgeçilmez rotası olan Avrupa’da gittiğimiz ülkelerin kültürü ve tarihi dokusu ile ilgili birçok bilgiyi birlikte görerek yaşayarak öğrenme fırsatı bulduk okullarda teorik olarak anlatılan dersleri görsel olarak görme ve uygulama şansımız oldu. Çocuklarımızla eğlenerek, uygulayarak öğrenme fırsatını bulduk.  Emeği geçen tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.