ASFAMED Çalışmalara Başladı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Asfa Mezunlar Derneğimiz yeni yönetim kadrosu ile ilk programını, daha önce okulumuzda öğrenim görmüş ve şu anda avukatlık mesleğini icra eden Selva YILMAZ ile gerçekleştirdi. Kendileri, okulumuz öğrencilerine üniversite hayatı hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Buradaki düşünce şuydu ki; yaşamlarında belli yerlere gelmiş ve vaktiyle bu sıraları teneffüs etmiş bir büyüklerinin, hiç şüphesiz şu anda o mekanda bulunanlar için en büyük örnek ve motivasyon kaynağı olmasıydı. Temenni o dur ki; inşallah niyet hasıl olur ve derneğimiz vesilesiyle, söyleşiye katılan öğrencilerimize yeni bir ufuk açılmıştır. Son olarak ise, programın bitiminde dernek yöneticilerimiz Yılmaz’a bir hediye takdiminde bulunarak, kendilerine teşekkür ettiler.