Öğretmenlerimizle Haziran Seminerleri Kahvaltıyla Başladı   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

2018-2019 Eğitim öğretim yılını dolu dolu geçiren öğretmen ve idarecilerimiz, okulların tatile girmesiyle hem yılın yorgunluğunu atmak hem de değerlendirmeler yapmak üzere sabah kahvaltısında buluştular. Kahvaltı sonunda yapılan duanın ardından konferans salonunda yapılan toplantıda Genel Müdürümüz bir konuşma yaparak tüm öğretmen yöneticilere teşekkür etti. Ardından Haziran dönemi seminer çalışmaları hakkında bilgi veren Genel müdürümüz, kurum içinde görev değişikliği olanları duyurdu. Daha sonra çeşitli sebeplerle kurumdan ayrılan öğretmenlere teşekkür ederek plaket takdim etti.

Okulumuzda haziran sonuna kadar seminer devam ederken, yeni 12. Ve 8. Sınıflara 15 günlük hızlı tekrar kursu devam edeceği belirtildi.