MEZUNLARIMIZLA HASRET GİDERDİK…   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Geleneksel Asfa Mezunlar İftarı bu sene de muhteşem oldu. Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftara Asfa’da önceki yıllarda çalışmış emektar öğretmenlerde davet edildi. Kendi dönemlerinde emek verdikleri öğrencileriyle hasret gideren emektar öğretmenlerimiz yapılan iftar organizasyonu için yöneticilerimize gönülden teşekkür ettiler. Okulumuzun mehter takımı nın karşıladığı misafirlerimiz kendilerine ayrılan masalara yönlendirildikten sonra. İftar saatine kadar Kuran-ı Kerim dinlediler. Ardından yapılan duayla iftarlar açıldı. Daha sonra yöneticilerimizin yaptığı konuşmalarda katılımları için misafirlere  teşekkür ettiler. Hem mezunlardan hem de emektar öğretmenlerden duygu ve düşüncelerini dile getirenler organizasyon için Asfa yöneticilerine teşekkür ettiler. Çeşitli sportif etkinliklerin de yapıldığı program geç saatlere kadar doyumsuz çay sohbetleriyle devam etti. Hatıra fotoğrafların çekilmesiyle gece son buldu.