Doğa Yürüyüşümüz Öğrenci ve Velilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirildi.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Doğa Yürüyüşümüz Öğrenci ve Velilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Asfa Ankara Ferda Koleji ile Ankara Asfa Gençlik Spor Kulübümüzün,  planlamış olduğu, Sonbahar Doğa Yürüyüşü  10 Kasım 2013 tarihinde Ankara Çubuk Karagöl’ de yapıldı. Yürüyüşümüze, İzci, izci gönüllüsü ve velilerimizden oluşan 45 kişi katıldı. Saat 10:00’ da Asfa Ferda Kolejinden hareket eden kafilemiz yolculuk esnasında genel kültür yarışması yapılarak soruları doğru bilenlere çeşitli hediyeler verildi. 11:30 ‘da yürüyüşümüzün yapılacağı KARAGÖL’ e ulaşıldı.

Kahvaltı ve öğle namazının ardından orman içi yürüyüşe başlandı. Ormanın sessiz patika yollarından tek sıra halinde zaman zaman zorlu parkurlardan geçildi. Akçaağaç ve çam ağaçlarının arasında tefekkür için mola verildi. Asfa Ankara Ferda Koleji İlköğretim Müdürümüz Şükrü KANIBOL’ un tefekkür sohbeti dinlenildikten sonra dönüşe geçildi. Toplam 2 saatlik bir yürüyüşün ardından yürüyüşü tamamlandı.

Katılımcılara öğle yemeği ikramından sonra Ok atışları ve havalı tüfek atışlarına geçildi. Etkinliklerin son bölümünde de çekilişle bir izcimiz ALTIN la ödüllendirildi. Dönüş yolunda ise yürüyüşle ilgili değerlendirmeler alındı.

Yürüyüşe katılanlar ile bir sonraki doğa yürüyüşünde buluşmak üzere vedalaşıldı.

Tüm katılımcılarımıza Teşekkür ediyoruz.