Asfa Koleji Avrupa Gezisinde   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Özel Asfa Ankara Ferda Koleji olarak öğrencilerimiz için hem unutulmaz bir tatil hem yoğun bir yabancı dil tecrübesi hem de öz güven duygusu sağlayan bir yurt dışı gezisi düzenledik. Gezimizin 1. gününde Paris şehir turu, Eyfel Kulesi, Şanzelize Caddesi, Notre Dame Katedrali, 2. gününde Disneyland, 3. gününde Cenevre Üniversitesi, CERN Microcosm Müzesi, Cenevre şehir merkezi ve Leman Gölü turu, 4. gününde Einstein Müzesi, Zürih Şehir merkezi ve Zürih Gölü turu, son günümüz 5. Gününde ise Ren Şelalesi ve Tekne turu, Swiss Science Center/Teknorama ile gezimizi sonlandırdık. Dil eğitimini tarihi bir atmosferde tamamlamak isteyenlerin vazgeçilmez rotası olan Avrupa’da gittiğimiz ülkelerin kültürü ve tarihi dokusu ile ilgili birçok bilgiyi birlikte görerek yaşayarak öğrenme fırsatı bulduk okullarda teorik olarak anlatılan dersleri görsel olarak görme ve uygulama şansımız oldu. Çocuklarımız eğlenerek, uygulayarak öğrenme fırsatını bulduk.