ASFA’DAN DOLU DOLU HAFTA SONU ETKİNLİKLERİ   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 18-19 Mayıs tarihlerinde ACİTY AVM ile birlikte bir dizi etkinlik yapıldı. Hafta sonu aileleriyle birlikte vakit geçirmek ve alış veriş için gelen aileler ve çocuklar için bulunmaz bir eğlence oldu.
Okulumuz Mehter takımı verdiği konserle izleyicileri coştururken, tekvando takımımız yaptığı gösteriyle alkışları hak etti. Bilek güreşi müsabakaları bayan- erkek her yaş grubuna hitap ederken oldukça çekişmeli geçti. Katılanlar ve dereceye girenler ACİTY AVM yönetimi tarafından ödüllendirildi. Asfa Anaokulumuz bir birinden ilginç etkinliklerle miniklerin hoşça vakit geçirmesini sağladı. Resim sergisi, ahşap yakma ve daha bir birinden güzel etkinlikler ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. İki günü dolu dolu geçirmemiz için çaba harcayan öğretmen, öğrenci ve yöneticilerimize ayrıca desteklerinden dolayı ACİTY AVM yönetimine teşekkür ediyoruz.