“BEN BÜYÜDÜM” SEMİNERİ YAVRULARIMIZIN İLGİSİNİ ÇEKTİ   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Okulumuz Manevi Eğitim Koordinatörlüğünün Planladığı ve Genç Fikirler Kulübümüzün organize ettiği seminer okulumuz konferans salonunda 6. 7. ve 8. Sınıfın tüm öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.

Mahremiyet eğitimi seminerleriyle tanınan eğitimci Süleyman ÇAKMAK okulumuz ortaokul öğrencilerine bir birinden değerli ve önemli konularda seminer verdi. Ergenliğin başlangıcında olan çocukların kafalarının gir tarafında var olan ancak soramadıkları, sosyal medyadan yanlış öğrendikleri birçok konuya ışık tuttu. Bir ders saati olarak planlanan seminer öğrencilerin yoğun ilgisi nedeniyle iki ders saatinde ancak tamamlanabildi.  Geçen ay lise öğrencilerimize aynı konunun farklı bir versiyonunu sunan Süleyman ÇAKMAK bu haftada ortaokula hitap etti. Program sonunda yöneticilerimiz kendisine verdikleri değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.