Öğrencilerimiz Uygulayarak ve Eğlenerek Öğreniyor   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Öğrencilerimiz Uygulayarak ve Eğlenerek Öğreniyor

Eğitimin temeli olan ilkokul sınıflarımızda öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde bir çok etkinliği eğlenerek yapıyorlar.   Bu aşamada ezberden çok kavramaya yönelik olan çalışmalarda eğlenerek ve isteyerek öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Düşünme becerilerinin geliştiği, fikirlerin paylaşıldığı, pratik uygulamaların yapıldığı ve duyguların yoğun olarak yaşandığı ilkokul sınıflarımızda öğrencilerimiz  kulüp çalışmaları yapıyor, deneyler uygulayıp, projeler üretiyorlar. Oyun odasında oyuncaklarını paylaşıp, hasta olan arkadaşlarını evlerinde ziyaret ediyorlar. Okul bahçesinde resim etkinliği yapıyor, kağıttan uçak uçuruyorlar. Sınıf panolarını renklendiriyorlar. Arkadaşlarının doğum günlerini beraber kutluyorlar. Akıllı tahtada sunum yapıyor,  Teknolojinin son noktası 2D ve 3D yi kullanarak eğitim alıyorlar.

Okulumuz bu anlamda her gün yenilenmeye, daha kaliteli ve verimli eğitim için projeler üretmeye devam ediyor.