BAŞKENT ÖĞRETMEN ATÖLYELERİ   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında Tiyatro Sanatçısı Andaç ÖZCAN Asfa Ferda İlkokulu Öğretmenlerine aşağıdaki tarihlerde çalışmalar yaptı.

18 Mart 2019- 25 Mart 2019- 8 Nisan 2019 -15 Nisan 2019 tarihlerinde Konsantrasyon, Beden Dili, Takım Çalışması, Duyguları İfade etme Becerileri konularında Drama dersi yapıldı.

Konsantrasyon: (18.03.2019)

Asfa Ferda İlkokulu Öğretmenlerimiz ile Drama dersinde bu hafta Konsantrasyon becerileri konusunda çalışmalar yapıldı. Sınıflarda öğrencilerin dikkatlerini toplamaya yönelik ısınma oyunları gerçekleştirildi.

Beden Dili: (25. 03.2019)

Drama dersinde bu hafta öğretmenlerimizle Kendini ifade etme becerilerinde Beden Dilinin önemini vurguladık. Sessiz iletişim becerileri konusunda çalışmalar gerçekleştirildi.

Takım Çalışması: (8.04.2019)

Eğitimde birlikte oluşturulan takım ruhu ile öğrenmeler hızlanır. Bu hafta öğretmenlerimizle gerçekleştirdiğimiz drama dersimizin konusu Takım Çalışmasıydı.

Duyguları İfade etme Becerileri: (15 Nisan 2019)

Günlük hayatımızda kendimizi ifade ederken karşıya verdiğimiz mesaj duygularımızla ulaşmaktadır. Başkent Öğretmen Atölyelerinde bu haftanın konusu Duygularımız İfade Etme Becerileriydi. Şüphesiz bu beceriyi öğrenmek öğrencilerimizi de güçlendirecektir.