Özel Lokman Hekim Hastanesine Ziyaret   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Özel Lokman Hekim Hastanesine Ziyaret

4. Sınıf öğrencilerimiz  bölgemiz sağlık kuruluşu olan Özel Sincan Lokman Hekim Hastanesine gezi düzenledi. Öğrencilerimiz hastane görevlilerden el hijyeninin önemi hakkında çok önemli bilgiler alırken aynı zamanda doğru el yıkama yöntemini de uygulama yaparak öğrendiler. Ayrıca doğru duruş, yürüme ve oturma şeklini de yine uygulayarak öğrendiler. Bu seminer sonrasında öğrencilerimiz katılım sertifikası aldılar.

Daha sonra kalp ameliyatı olmuş bir hastayı ziyaret ederek, sağlığın kıymetini, sağlıklı olabilmek için nelere dikkat etmeleri gerektiğini yaptıkları röportajla daha iyi öğrendiler. Öğrencilerimizin ziyaretinden çok memnun kalan hasta ve yakınları öğrencilerimize nasihatlerde bulundular. Alınan duaların huzuru ve edinilen bilgilerin mutluluğu ile yetkili kişilere Teşekkür eden öğrencilerimiz okula dönüş yaptılar.

Öğrencilerimizle yakından ilgilenen Özel Sincan Lokman Hekim hastanesi görevlilerine ve yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.