Hami Projesi kapsamında Şehit Mustafa Solak Anaokulu’nu ağırladık.   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Özel Asfa Anaokulu olarak Hami Projesi kapsamında Şehit Mustafa Solak Anaokulu’nu ağırladık. Hami Projesi kapsamında sanat atölyesi, helal gıda atölyesi, geri dönüşüm atölyesi, montesorri, tasarım atölyesi, drama atölyesi çalışmaları yürütüldü. Öğrencilerimiz sağlıklı malzemelerle el becerileri mutfakta sergiledi, taş boyama ve kilden heykel yapma çalışmasında rengarenk hayal dünyalarını yansıttı. Tangram çalışmasıyla beyin fırtınası, mikroskoplarla küf gözlemleme, yanardağ patlaması inceleme ve renkleri birbirine karıştırıp ana ve ara renkleri elde ederken çocukların merak dolu bakışları ile günü noktaladık.

Özel Asfa Anaokulu olarak Şehit Mustafa Solak Anaokulu’nu ağırlamaktan mutluluk duyduk.