“Hamilik Projesi ”ne Start Verdik   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı “Hamilik Projesi ”ne start verdik ve paydaş okullarımızla ilk toplantımızı yaptık.

Milli Eğitim Bakanlığımızın destekleriyle başlatılan “Hamilik Projesi” çalışmaları 15 Mart Cuma günü saat: 10.30 okulumuzda yapıldı. Okulumuz Proje koordinatörlüğü ve Manevi Eğitim Koordinatörlüğü yapılan çalışmalar hakkında misafirleri bilgilendirirken, Lise Müdürümüz ve Ortaokul müdürümüz sınava hazırlıklar hakkında bilgilendirme ve yapılabilecek ortak faaliyetleri anlattı. İlkokul müdürümüz de örnek etkinlikleri anlatarak diğer okullara destek verebileceklerini belirttiler. Hamilik faaliyetlerinde bu sene birlikte adımlar atacağımız; Şehit Mustafa Solak Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Şeyh Şamil İlkokulu, Ağa Ceylan İlkokulu, Ahi Evran Ortaokulu, Etimesgut Şehit Kaymakam Muhammet Fatih İmam Hatip Lisesi, Safitürk İHL ve aramızda olamayan ama kardeş okulumuz Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi okullarımızın kıymetli yöneticileri katıldı. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fikir alış verişinin yapıldığı toplantı olumlu ve faydalı kararların alınmasıyla son buldu.