YENİ ZELANDA DA ŞEHİT OLAN MÜSLÜMANLAR İÇİN CENAZE NAMAZI KILDIK VE DUA ETTİK   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

Cuma günü maalesef Yeni Zelanda dan gelen üzücü haberle güne başladık. Camide Cuma namazı kılan Müslümanlara karşı yapılan terör saldırısı sonucu 49 şehit ve bir çok yaralının olduğunu öğrendik. Cuma hutbesinde imamın menfur saldırıyı anlatmasıyla öğrencilerimiz tepkilerini göstermek ve dua etmek istedi. Bunu üzerine manevi eğitim Koordinatörlüğünün bahçede gıyabi cenaze namazı ve akabinde dua etmek maksadıyla öğrencileri yönlendirdi. Böylece öğrencilerimiz sayın bakanımızın da belirttiği gibi cenaze namazı nasıl kılınır? Sorusunu uygulayarak öğrenmiş oldu. Hem de yapılan menfur saldırıya tepkisiz kalmamış oldular.