6/B Zerafet Atölyesi Çalışmaları   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

6/B İle Zerafetli Günler :
2018 – 2019 Eğitim öğretim yılı Adabı Muaşeret Atölyesi derslerimiz son hızla devam ediyor. Tüm öğretmenlerimizin ortak olarak belirlediği konuların işlendiği derslerimiz, meyvelerini vermeye başladı. Bu haftaki
Ana konu başlıklarımız şunlardı:
Selam verirken ‘Esselamü aleyküm, selam alırken de ‘Ve Aleykümselam ‘
Topluluk içerisine girerken selam verir.
Topluluktan ayrılırken de selam verir.
Küçüğün büyüğe, az olanın çok olan gruba, yürüyenin oturana,vasıta üzerinde bulunanın yaya olana önce selam vermesi gerektiğini bilir.
Selamlaşmadan  sonra iki eliyle sıkarak tokalaşır.
Sık sık görüşülen insanlarla tokalaşır vb…
bazen zerafet atölyesinde,bazen bahçede ,bazen de konferans salonunda işlemekteyiz. Öğrencilerimizde gördüğümüz ve yaşadığımız her bir güzel davranış değişikliği bizleri daha da motive etmekte, ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızı göstermektedir. Çok daha güzel konulara imzalar atmak dileğiyle, emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.