5/B Zerafet Atölyesi   >   ASFA Eğitim Kurumları (Asfa Koleji)

2018 – 2019 Eğitim öğretim yılı Adabı Muaşeret Atölyesi derslerimiz son hızla devam ediyor. Tüm öğretmenlerimizin ortak olarak belirlediği konuların işlendiği derslerimizde her ay farklı bir konu başlığı ve kazanımları ele alıyoruz.
Ana konu başlıkları ;
Okul Adabı
Konuşma Adabı
Oturma Adabı
Selamlama Adabı
Yeme İçme Adabı
Temizlik Adabı
Derslerimizi, konuya uygun şekilde, bazen zerafet atölyesinde , bazen bahçede , bazen de sınıfta işlemekteyiz. Genelde drama yöntemi ile canlandırarak kazanımlarımızı edinmelerini sağlıyoruz. Öğrencilerimizde gördüğümüz ve yaşadığımız her bir güzel davranış değişikliği bizleri daha da motive etmekte, ne kadar güzel bir çalışma yaptığımızı göstermektedir. Çok daha güzel konulara imzalar atmak dileğiyle, emeği geçen tüm idareci , öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.